Fotografie


Fotoshoots

Ik neem alleen geselecteerde fotografie opdrachten aan. U kunt bij de gallery en fotoshoots een indruk krijgen, van mijn stijl en wat ik leuk vind. Maar een dialoog en het brainstormen vooraf aan de shoot is ook een van de  belangrijkste aspecten waardoor een shoot tot een succes kan worden. Heel leuk is te merken, dat dan ook de opdrachtgever tot soms nieuwe ideeën en initiatieven komt.

Zwart-wit foto's blijven vaak nog mijn favoriet, Nu kan je door de  digitale tijdperk  de beslissing hierover uitstellen tot het moment van nabewerking.20070605-IMG_3261-Edit-wegener.jpg

Portretten en mensen

Het fotograferen van mensen blijf ik een van de meest fascinerende en uitdagende zaken vinden van de fotografie. Het geeft altijd een grote voldoening wanneer diegene die gefotografeerd is, verrast en tevreden is over het eind resultaat.

U kunt denken aan portretten of foto's op locatie. De laatste tijd heb ik veel mensen  gefotografeerd tbv. facebook en andere sociale media. Mensen aan het werk kunnen ook heel fotogeniek zijn. Mijn eerste glossy foto was een foto van een hoefsmid.

Ik zal niet snel huwelijken of andere events in opdracht fotograferen.  Een vrije rol als second shooter is wel in overweging nemen bv voor het fotograferen van mensen op candid wijze !

Producten

Voor Joyce van Heek  heb ik unieke leren producten gefotografeerd.

Ik heb recent lederen fauteuils heb mogen fotografereren voor Skalma nederland. Tot nu toe lijkt leer een rode draad in de product fotografie te zijn, maar kan natuurlijk uitgebreid worden.

Paarden

De laatste jaren heb ik ook heel veel paarden gefotografeerd, omdat de dochters zo vaak op de manege  zijn geweest. In dat kader heb ik ook wedstrijden gefotografeerd. Spring foto's zijn altijd leuk, dressuur foto's zijn veel kritischer en moeilijker op echt mooi te krijgen. Paarden portretten heb ik al diverse keren gemaakt.